söndag 2 maj 2010

Planerna börjar bli klara.

Rutterna är klara och nerladdade i GPS,en efter en del krångel som visade sig vara alldeles i onödan. Micael var tvärsäker på att jag var tvungen att göra om dom i mitt eget kartprogram eftersom vi hade olika versioner. Men dessbättre visade det sig att min Garmin kunde hantera hans filer också när vi provade.
Henrik har ägnat senaste veckan åt att boka stugor åt oss och så här ser planerna ut.
Första övernattningen 11/6 blir på Svegs Camping där vi har en fembäddars stuga. Den 12/6 blir det boende på Strömsunds Camping, dag 3 13/6 kör vi vidare till Sorsele. 14/6 anländer vi till Gällivare där vi har bokat två nätter så att det blir lite tid till vila och kanske ett pubbesök. Den 16/6 vänder vi söderut igen och har bokat boende på Storumans Bad & camping, 17/6 blir det Östersund och Frösö Camping & Stugby. Sista natten den 18/6 blir på Orsa Camping och därifrån har vi planerat att ta oss vidare till Säfsen där Adventure Days pågår. Sen tror jag nog att vi är ganska mätta på grusvägar, det blir ungefär 320 mil om vi lyckas hålla dom planerade rutterna. Ska bli jäkligt kul att se hur det går en del dagsetapper är ju på drygt 50 mil och det kanske blir i mastigaste laget men den som följer med får se.
Om det är nån som känner sig sugen på att hänga på så är det bara att kontakta Henrik så snart som möjligt om  det ska gå att boka fler bäddar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar